Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

14 Mac 2011

panduan untuk lepasan spm

assalamualaikum... result SPM dah nak kuar, kan? anytime je ekk? so, adik-adik yang tengah tunggu result tu, dah plan ke nak sambung stadi kat mana? maybe sape-sape yang loaded tu, sure dah sambung stadi kat IPT swasta, ekk..

eehh... eehh.. dah cek ngan daftar kelayakan malaysia ke belum program @ kursus yang korang amik tu diakredit oleh Agensi cari jodoh Kelayakan Malaysia (MQA) atau tidak? apa? belum.. ish.. digalakkan sesangat untuk gi semak dulu.. klu nak tau semak kat ne, klik sini.


ekceli, bukan pelajar spm je patut tau.. ibu bapa serta orang awam yang mahu sambung belajar, eloklah semak dulu program @ kursus yang ingin diikuti kat laman web MQR sebelum amik keputusan untuk sambung belajar kat mana-mana IPT terutamanya IPTS..

semoga info yang tak seberapa ni membantu adik-adik semua membuat keputusan yang betul dan tepat supaya tidak menyesal di kemudian hari..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...