Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

16 Mac 2011

drop dead diva kat NTV7

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat kamu pembaca blogku... ;)

saya sebenarnya skrang nih jarang sangat tengok drama kat tibi... satu - sebab umah tak der astro (klu gi umah mak baru leh tengok astro).. dua - sebab en. miorku pun tak brape nak suke tengok drama..

semalam secara kebetulan.. masa en. miorku dok melayan laptop, saya amik kesempatan lar tengok tibi kul 8.30 mlm.. kan tiap-tiap selasa sebelum ni ada citer glee.. sesaje lar tekan NTV7.. ghuper-ghupernye, dah tukar citer baru larr.. drop dead diva..

foto : MSN

so, saya layankan ajer larr.. tengok-tengok,  cam best pulak.. citer semalam pasal plus size loyer diarahkan untuk membela klayen nyer yang diberhentikan keje atas alasan gemuk.. teringat lak citer ally mcbeal.. dulu sy suke tengok citer tu..


hari ni saya pun terai lar cari sket info pasal citer drop dead diva ni.. ghupernya dah stat kat NTV7 sejak 8 Mac hr tu.. citer nih dah ditayangkan pada tahun 2009 di US.. skrang tengah tayang musim ketiga punya..

saya tak tengok episod satu punyer citer.. patut lar cam konpius sket tengok semalam sebab jane (loyer tu) dok sebut pasal deb.. siapa deb? owwh.. sebenarnya, deb tu adalah bekas seorang model yang mati eksiden.. jane yang skrang ni adalah jasad saja.. tapi roh di dalamnya adalah roh deb..

ok. pada korang yang nak tengok citer ni, leh arr tengok kat NTV7 setiap hari selasa kul 8.30 malam..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...