Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

02 Mac 2011

berapa berat?

Assalamualaikum..

haa.. tetiba tanya pasal berat pulak apa kes?

okey.. saya tak mau tau berat korang tau... saya nak tanya...

korang tau tak berat blog korang tu braper? iyalah.. kadang2 kita syok2 sendiri letak macam2 kat blog kita, kan? tapi kita tak sedar.. klu org datang baca blog kita, klu berat, nanti lambat nak loading... org pun malas nak jenguk lagi..


so, tengah saya surf2 pagi tadi, saya terjumpa lah entri pasal timbang berat blog dari mari bina blog ni.. saya pun terai lah timbang blog saya ni, kan.. resultnya ialah -

Size - 122.21 KB
Load Time - 3.43 seconds
Average Speed per KB - 0.03 seconds


hrrmm.. kira lebey gak lar dari berat yang dicadangkan iaitu kurang 100KB.. tapi, setakat nih saya rasa ok lagi lar blog saya ni.. tak lar lambat sangat loading nyer, kan?

papepun, kalau korang nak tau berapa berat blog korang, leh arr gi kat link tu yer..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...