Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

19 Mac 2011

contest gambar kawen yang paling anda suka

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat kamu pembaca blogku... ;)

hari sabtu datang lagi.. walaupun coti.. saya kene gak bawak balik keje - keje yang perlu disiapkan.. huhu.. apa nak wat.. keje makan gaji, gitu ler.. tapi.. blog musti updet juge!!

okey.. hari tu saya gi jalan-jalan BW kat blog arezura.. tengok dia join kontes gambar kawen.. so, saya pun tetiba cam tergedik gak nak join.. bule?



biasalar kan klu dah join kontes, ada larr syarat-syarat yang perlu diikuti.. apakah syarat-syarat nyer? jom follow!!

Jadi follower PF's Collecti0n kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection..
dah follow pun.. next..?

Jadi follower i, aziaxie, nantikan hadiah misteri dari i ;)..
okey.. dah follow juge.. pastu..?

Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry sidebar uols..
okey.. dah wat pun ni haa...

Of coz untuk blogger yang sudah berkawen letakkan pic kawen yang uols suka - nyatakan kenapa di dalam entry tersebut..
okey.. untuk gambar kwen saya yang paling saya suke adalah...


untuk makluman korang, kan.. gambar ni masa majlis bertandang di kampong en. miorku.. tema belah parit warna merah & putih... gambar ni anak buah en. miorku yang amik..

saya suke gambar ni sebab kami nampak cam maloo-maloo ajer.. malu-malu tapi hati dalam ada taman berbunge-bunge riang.. heee....


Jangan lupa tinggalkan link contest uols di komen bawah ini untuk senang i terjah
ok.. jap.. pablish post dulu..

Hanya seorang pemenang yang akan dipilih untuk menerima hadiah dari pfscollection & i
ok.. noted..

Last sekali, tag kawan-kawan uols 3 orang..
haa.. siap ye.. saya nak tag:


puan SMM
puan kham (yang dolu2 rajin join kontes..)
puan mz

eehh.. kontes ni ditutup pada 24 April 2011.. jom larr join...

AF : teringin nak sanding lagi... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...