Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

11 April 2011

top commentator award

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat kamu pembaca blogku... ;)

sebagai penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang rajin komen kat blog ana farha nih.. dengan ini saya menganugerahkan...


kepada top six blogger berikut (sebab komen lebih dari enam kali as at today larr) :

1. secangkir madu merah
2. nizam
3. chekpid
4. benjy
5. don & nor
6. kak ti

terima kasih banyak-banyak kerana sudi menyerikan entri-entri saya.. pada yang tak mencapai tahap top six, jangan kecik ati ye.. rajin-rajin lah komen nanti saya bagi award kat korang laks.. hihi.. tenkiu..
ikhlas dari ana farha.

AF : masa memula dulu-dulu untuk komen guna haloscan.. skrang dah takde.. rugi tak leh nak trace dah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...