Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

07 Februari 2011

kelakar pulak rasanya

entah lar.. tetiba saya rasa cam kelakar pulak benda nih..

gini.. saya dah lama tak login ke nuffnang.. tetiba hari nih cam gatal pulak nak masuk.. sesaje klik sana klik sini.. bila klik tang earnings tu.. nak tau saya dapat braper? malu lak nak tunjuk.. tapi nak tunjuk gak..



saya pun tak sangka lar.. ada gak beberapa hengget dapatnya since pengunjung blog nih pun tak lar ramai pun kan.. but well.. kira ok lar daripada tak der kan.. huhu.. papepun, time kasih pd yg sudi klik iklan nuffnang tuh... :)

7 ulasan:

  1. aku pun nak masuk nufnang ar..camna ek?

    BalasPadam
  2. alhamdulillah... dapat jugak kan... :)

    BalasPadam
  3. congrates :) sikit2 lama jadi bukit kata orang. tingkatkan usaha lagi dapatlah ratus2 sebulan.

    tapi nuff skang macam dah kedekut buffered earning. rasa dah kurang best

    BalasPadam
  4. tu lar.. kene usaha lagi dan lagi...

    BalasPadam
  5. byk nye campaign..cmne nk join campaign byk2 tu? kte kne buat pape ke? utk join campaign tu

    BalasPadam

Sudi-sudikanlah mengarang sepatah dua bait-bait kata buat kenangan tuan punya blog ni...
Terima kasih daun keladi.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...