Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

26 Oktober 2011

ben ashaari dan rakan blogger

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat kamu pembaca blogku... ;)

hari ni kan cuti umum.. makanya, pagi nan indah ini diisi dengan sesi blog walking. kebetulan ben ashaari wat segmen.. mood pun ada.. makanya, join lah saya.. :)


serba sedikit tentang blog ana farha..

blog ini sekadar medan untuk saya menulis dan berkongsi kisah tentang kehidupan yang saya lalui sebagai seorang isteri, anak, wanita dan tentunya sebagai hamba-Nya..

kadang-kadang, ilmu yang saya ada, atau  tahu atau terbaca, saya selitkan juga di blog ini untuk dikongsikan dengan pembaca..

kalau boleh, saya mahu menulis sesuatu yang bermanfaat untuk pembaca.. bukan kisah yang sia-sia (kadang-kadang tu ada juga..)

kenapa saya berblog?

kerana minat.. minat untuk menulis.. saya kurang bercakap.. so, saya salurkan / zahirkannya melalui penulisan..

idola dunia blog?

saya tiada idola dalam dunia blog.. kenapa ye? kerana menulis blog tidak perlu seperti orang lain.. menulis dari hati.. menulis dari diri sendiri.. setiap penulis blog adalah istimewa dengan cara mereka sendiri..

26 ulasan:

  1. salam ziarah, salam kenal,
    sebab berblog tu sama, Lia memang tak banyak cakap, kecuali dengan famili.

    BalasPadam
  2. singgah sini melawat rakan2 alam maya :) happy blogging!

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Blog ini cantik dan tenang, sebab berwarna hijau. Sama warna dengan blog Arol! :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    BalasPadam
  4. hye ! dri segmen sma ^^
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  5. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    BalasPadam
  6. Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

    BalasPadam
  7. singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com

    BalasPadam
  8. hye...dtg mengunjung dri segmen yg sme...^^

    BalasPadam
  9. terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


    http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  10. jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
    http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  12. Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

    jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

    BalasPadam
  13. follow here dr segmen Ben Ashaari.
    slmt berkenalan.

    htpp://i-love-the-way-i-am.blogspot.com

    BalasPadam
  14. salam...ziarah sini jap...

    BalasPadam
  15. salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  16. Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  17. salam perkenalan :))

    sggh dr segmen
    nti kalo der kelapngan,
    meyh la lwt blog sy yer :)

    http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  18. salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
    ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

    BalasPadam

Sudi-sudikanlah mengarang sepatah dua bait-bait kata buat kenangan tuan punya blog ni...
Terima kasih daun keladi.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...