Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

30 Mac 2010

tag lagi..

menjawab tag kham ler pulak..

1. Go to your photo files…Select the 8th photo folder.
cari ler folder yang ke-8 yek..

2. Select the 8th photo in that folder.
gambar nyer adalah yang ini...


3. Post that photo along with the story behind it.
gambar nih shoot time makan malam.. di depan waterfront kota kinabalu, sabah (kat ngan tempat urut kaki tuh..) sesambil tunggu makanan sampai, aku boring-boring, snap ler gamba seperti ini..

bile edit, kujadikan pula ia seperti ini.



4. Then challenge 8 blogging friends to do the same!
since aku baru jer tag rakan2 lain utk amik award hari tu.. so, tak kisah lah pada rakan2 yang nak wat tag nih, silakan yer..

okey kham.. terbalas sudah sesi tag-mentag kita yer.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...