Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

11 Julai 2011

gambar ziarah @ umrah 2011

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat kamu pembaca blogku... ;)

alhamdulillah.. kita masih berpeluang untuk bernafas menikmati kehidupan harian pada hari ini. marilah kita bersama-sama memanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi atas limpah dan kurnia yang telah diberikanNya.. jangan lupa selawat dan salam serta Al-Fatihah buat junjungan mulia Nabi Muhammad s.a.w, ahli keluarga baginda, para sahabat baginda, para rasul dan nabi, alim ulamak serta muslimin dan muslimat..

saya tidak berhasrat untuk menulis panjang.. walaupun hati serasa ingin menulis dan berkongsi catatan perjalanan dan pengalaman sepanjang ziarah @ umrah pada 18 hingga 28 jun 2011 yang lalu.. namun, dek kekangan rasa malas yang sedang berada di puncak bak menara jam di mekah itu,  maka keinginan itu saya lupakan dulu ye..


apapun.. sudi-sudikanlah menjengah ke photobucket untuk melihat suasana yang sempat dirakam dek lensa kamera cap ayam yang dibawa.. sesambil itu, mungkin pada pembaca yang pernah berziarah ke madinah atau mekah suatu ketika dulu, boleh lah tengok-tengok untuk mengubat rindu.. :)

insyaAllah, jika diizinkan olehNya, semoga kita semua akan dapat menjejakkan kaki ke sana (lagi).. amin..

2 ulasan:

  1. jika diizin kan , murah rezki saye nak pergi wat umrah lagi.

    BalasPadam
  2. InsyaAllah, murah rezeki ada umur ada kesihatan akan sampai juga ke sana satu hari nanti... moga2 nama aku ada tercatit sebagai tetamuNYA...

    BalasPadam

Sudi-sudikanlah mengarang sepatah dua bait-bait kata buat kenangan tuan punya blog ni...
Terima kasih daun keladi.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...