Permulaanku

Daisypath Anniversary tickers

03 Disember 2008

rini

27hb lepas last day rini kat opis nih setelah berkhidmat 8 tahun disini... dia dapat keje baru di kelantan..

ekceli, 21hb Nov lepas kitorang ada laa wat makan-makan sket... jes a simple farewell party.. tak ramai pun.. yang ada time tuh hanya aku, kak hajar (yang cuti pun mai), kak zura, rohaidah, jai n kak anis... yang lelain mc larr... cuti larr...

collections kawan2 kitorang belikan dia handbag.. tak sempat nak amik gambar handbag tuh.. janji dia suka...

semalam rini antar sms.. terharu baca sms dia...
"sori la lmbt msg u all.smlm lapor diri kt i'pjbt, ada taklimat,pas2 lapor diri kt balai islam,lepak2 smp blik.hr ni lapor diri kt jbtn dakwah b.islam,alahai sadisnya,mmg la xde pc lg,tp utk kt luar ada 2 je pc org lama,nk kna share,typis n s27.dia pny printer 2 mak ai mcm portable,ada kt meja typist sapa2 nk print kn g sana @send kt typist huhuhu,btpa b'syukurnya kt lan dlu.rini dk bhg dakwah-penerbitan,(pnglman br neh).pas2 2x smggu kna g ceramah kt klinik @ mn2 pjbt..hehehe mampu kah aku.ada pkmbgn t'bru i cite lg.kim slm sume.mis u all.kt sni diorg pnggil ustz,mcm en mok pnggil.tq bh h'bag, mmg u all kwn2 yg memahani, thanks 4 being my fren.i kepit hr2 u all di sisi.luv u all"

rini.. (klu dia bacalah..) kitorang kat sini doakan kejayaan kerjaya rini kat tempat baru... best per pengalaman baru wat keje2 penerbitan.. gi ceramah2.. hehehe.. tak lama lagi kuar tv lah tuh.. huhuhu... papepun, wish u all the best.. ;)


frens
ini gambar masa farewell party untuk kham... gambar hr tuh x der laa... kak zura tak fwd lagi...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...